Irene PasbyEvents, Forløb og kurser0 Comments

billed af åndedræt kursus 2019

Åndedræts work shop.

På søndag d. 27 bliver årets første yoga workshop holdt i fityourfood. Fra kl. 11-13.30 ca. Inklusiv en kort pause hvor der vil blive serveret the & andet mundgodt.

Denne workshop har temaet åndedrætsøvelser. Så udover yogaens stræk og øvelser går vi denne søndag i dybden med åndedrættet. Vi udforsker åndedrættets verden gennem forskellige liggende, stående og siddende øvelser hvor det primære fokus vil være åndedrættet.

Da det vi gå igennem denne søndag kan være en smagsprøve på en dybereliggende forløsning og transformation, bedes du KUN tilmelde dig denne workshop hvis du er 100% indstillet på at ville arbejde i dybden med dig selv og tage ansvar for det du møder, og det der kommer op.

Hvis du er i det mindste tvivl, så hellere lad være. Er du begejstret, så meld dig til. Ved at skrive i kommentarfeltet “I am in”. Så jeg ved nogenlunde hvor meget der skal sættes over til the og købes ind til.

Det vil være hensynsfuldt over for de andre deltagere at du kommer til tiden.

Februar’s workshop handler om lyd og brugen af mantra.
Marts’s workshop vil handle om brugen af affirmationer.
Alle yogaworkshop vil blive holdt den sidste søndag i hver måned, samme tid samme sted.

Ingen forudsætninger kræves for at deltage. Kun din nysgerrighed, begejstring, villighed til at prøve nyt og gå på opdagelse i dit indre på en ny måde. Der vil kunne berige dit liv hvis du er åben overfor processen.

Med glæde,

Søren

Billedet er fra en af mine andre work shop hvor Dejlige Julie Avadorf spillede for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *