Vores team.

Hos Fityourfood.dk har vi  instruktører, som er veluddannede  inden for hver deres feldt og klar til at hjælpe dig med gode råd.

Med individuelt træningsprogram og  instruktion til  lige netop de trænings teknikker du har brug for .

Hvordan du anvender  kettle bell, håndvægte, slynger  mv. og er altid klar på at besvare dine  spørgsmål omkring  træning, medlemsskab, og ernæring  samt andre praktiske ting du kan have brug for.

Alle instruktører arbejder på at blive dygtigere inden for deres område og bliver selv superviseret.

4 +

Coaches med høj expertise

Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer med åbne arme og vi gør en dyd ud af at byde dig vekommen og finde den træningsform du har brug for i forhold til din kropsholdning og den tid du har til rådighed.

​Vi er altid klar på at du når dine mål og du  kan  dyrke din træning på forskellig niveau, uanset om du er topatlet eller `blot `gerne vil i gang igen eller  igang  for første  gang,  så vil din træning  være så personlig  og tilpasset at du kan opnå dine mål,så let som muligt.

Hos fityourfood.dk  stræbervi efter at være med på tidens trends, men stadig holde fast i gode gamle teknikker som olympisk løft og andre tunge løft.

Vores træning er med videnskablig tilgang,og vi efteruddanner os og følger med i den nye viden omkring  Neurofeedback og andre  nye tendenser.

Hos Fityourfood.dk  holder  vi os ikke indenfor de traditionelle rammer,  og det noget vi nyder stor anerkendelse af .

Vores instruktører er kvalificeret  og dygtige sparringspartnere,  og holder sig ajour inden for hver deres  kompetance feldt.

Vi synes vi at du er  unik og  og vi tilpasser din træningmed øvelser tilpasset  til dig.

Fityourfood for dig der gerne vil:

  • Tabe vægt
  • Øge vægt
  • Øge muskel masse
  • I dit livs form
  • Varige kost ændringer
  • Ændre livsstil

Vær sikker på at nå dit mål.